Retourneren

Retour/ bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch wilt retourneren. Wat de reden ook is, u hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

Indien u gebruik maakt van een retourzending, zal het product met alle geleverde toebehoren en ‚Äď indien redelijkerwijze mogelijk ‚Äď in de originele staat en verpakking aan LOULOU kinderartikelen geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u een retour label aanmaken via het retour portaal¬†

https://louloukinderartikelen.myparcel.me/?lang=nl_NL  

Het verschuldigde orderbedrag zal vervolgens binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug gestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het retour product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig, dan kan LOULOU kinderartikelen de waardevermindering van het product aan u doorberekenen. 

Stap 1: Controleren

Zodra uw bestelling geleverd is, gaat u na of de producten voldoen aan uw wensen. Als u besloten heeft dat de bestelling niet voldoet aan uw wensen, kan u deze retourneren. 

Stap 2: Melden retour

U meldt uw retour binnen 14 dagen na ontvangst aan, door een retour label aan te maken via het retour portaal. 

https://louloukinderartikelen.myparcel.me/?lang=nl_NL

Stap 3: Retour sturen

Binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourzending kunt u de bestelling retourneren door het retour formulier bij te voegen aan de retourzending en de retourzending terug te sturen met uw aangemaakte retourlabel. De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren inclusief labels en verpakkingen. Beschadigde en/of gebruikte items worden niet aangenomen. Het retour formulier moet aanwezig zijn in de retourzending, is dit niet het geval kan de retourzending niet verwerkt worden.

Heeft u vragen over een retour zending? Neem dan contact op met: LOULOUKINDERARTIKELEN@OUTLOOK.COM

Stap 4: Creditnota

Na ontvangst van de aanvaarde retourzending wordt het aankoopbedrag van het product, of de producten in zijn geheel op uw rekening teruggestort. 

Eisen voor een retourzending: 

  • Uw retour zending moet terug gestuurd worden via het retour portaal.
  • De kosten van retourzending zijn voor uw eigen rekening.
  • De afzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending en verzendkosten.
  • Het product moet teruggestuurd worden in een stevige verpakking, zodat het niet kan beschadigen.
  • Het retour formulier moet aanwezig zijn in de retourzending, is dit niet het geval kan de retourzending niet verwerkt worden.
LET OP! 
Welke artikelen mogen niet geretourneerd worden?
  • Gepersonaliseerde producten¬†
  • Hygi√ęne producten¬†

Alle producten die u via louloukinderartikelen.nl koopt welke op maat zijn gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Winkelwagen
Scroll naar boven